Így játszom – A Játszóház Projektről

🕔 Olvasási idő:  2 perc

Ha van gyerek a közeletekben, szerintem sokaknak ismerős lehet az, hogy mi sokkal jobban élvezzük a játékait, mint ők. Van egy tippem, hol élheted ki a legjobban ezt az éned!

Vegyél egy csapat lelkes, nyuszis pólós srácot, akik elindítottak egy olyan eseményt, melynek neve: Játszóház Projekt. (Budapesten és Debrecenben 110%, hogy találkozhatsz egyikőjükkel, de ha a Facebookon rájuk keresel, talán mindenkit és minden információt megtalálsz.)

Itt nincs Monopoly, Activity, vagy Ki nevet a végén?, vagy éppen Gazdálkodj okosan! – pedig lehet, hogy egy romkocsmás játszóházazás közben kifizetődő lenne…

Itt olyan játékokkal találkozhatsz, amelyek akár két főre is tökéletesen megfelelnek, vagy éppen tizenkettőre. Gondolkodni szeretnél, és taktikázni? Esetleg még jöhet egy kis humor is? Vagy a többiek reakció idejére vagy kíváncsi pár lecsúszott sörike után? Itt találsz olyat, amely szem-szádnak ingere. Dixit, Cacao, Agent, és még sorolhatnám.

Én a barátaimmal az első alkalom után, szinte minden második hét csütörtök estjeit a Roncsban töltöttük és játszottunk. Vannak kedvenc játékaink, viszont mindig kipróbálunk valami újat, és mindig bővül a lista. Szerencsére nem úgy zajlik egy ilyen esemény, hogy felmarkolsz egy doboz játékot, majd ültök a szabályzat fölött, hogy most mégis mit kellene csinálni, hanem a már említett nyuszis pólós srácok – akiket nevezhetünk játékmestereknek -, szívesen segítenek nekünk mind a választásban, mind pedig a játék menetének ismertetésében. Nagyon empatikusak és toleránsak! Igen! Ezt bizton állítom, mert még engem is elviselnek, pedig sokszor én vagyok a leggyengébb láncszem.

Az ilyen esték jó lehetőséget biztosítanak az új ismeretek kialakításában is, hiszen a körülötted ülőket is akarva-akaratlanul szemmel tartod, hogy ők vajon mivel játszanak, miért szórakoznak olyan jól, és simán odamehetsz hozzájuk beszélgetni, vagy éppen megkérdezni, hogy csatlakozhatsz-e. Hidd el, nem harapják át a torkodat! Jó fejek! Ők is azért vannak itt, mint te: játszani szeretne, és jól érezni magát.

Csapjatok egy ilyesmi görbe estét, garantált, hogy függővé váltok!

Tudakozódni itt tudtok: itt és itt

Hasonló bejegyzések

Szólj hozzá!

miszi-inverted-colors2

Havi Miszi

Ha tetszik ez az egész, amit csinálunk, jó hírünk van: tudsz kérni "Havi Miszi"-t, így pedig egyenesen az e-mail fiókodra érkeznek majd havonta a legjobb dolgaink! Mit szólsz?

Legyél Te is Miszis!

Toborzóink nagy valószínűséggel jelenleg is jelentkezéseket olvasgatnak - a Tiéd is nagyon szívesen fogadjuk, ugyanis nemrég tagfelvételt hirdettünk! Keressük az új Misziseket.

A Miszi Online egy online művészettel, kultúrával, kifejezetten irodalommal foglalkozó magazin.

Központi e-mail cím: info@miszi-online.hu

Az oldalon található irodalmi alkotások a Miszi Online szerzőinek saját szellemi termékei (ellenkező jelzés ellenében), azokat szerzői jog védi.