A rejtély

🕔 Olvasási idő:  < 1 perc

Mit kapsz, ha egy kevés tudományos-fantasztikumot összekeversz néhány csepp nyomozással, egy kevés izgalommal, és egy csipetnyi undorral? Az eredménye: A rejtély. Amikor megnézed az első részt rögtön elkaphat a “wtf” érzés, és azonnal kihátrálnál abból, hogy végignézd, de hidd el, bőven megéri.

Mit ad ez a sorozat?

A történet többször feszegeti a modern kísérleti tudomány izgalmas és érdekes kérdéseit. Az agy működését, az emberben rejlő lehetőségeket, vagy akár a dimenzió ugrást. Miközben ennek a légköre folyamatosan jelen van, maga a történet is érdekfeszítő, és komplex. Ahogy haladnak előre az évadok egyre több minden kerül bele a képbe, és amikor már úgy érzed hogy összeállt volna, hogy ki kivel van ténylegesen, és mi is történik pontosan, na pont akkor csavarnak egy nagyot az egészen, ezzel még tovább fenntartva az érdeklődést és a figyelmet.

A sorozat első évada egyszerű nyomozós sztorinak ígérkezik néhány érdekes tudományos kísérlettel. Azonban, ahogy halad a néző évadról-évadra, úgy épül fel szépen a komplex történet, és válik összetetté az egész. A karakterek szintén érdekesek és megnyerőek, viszont semmi konkrétba nem megyek bele, mert bármit mondanék, csak spoilereznék.

Annyit mondhatok így csak, hogy: Ha érdekel egy érdekes és komplex történet, ha érdeklődsz a modern tudomány érdekes kérdései iránt, nem riadsz vissza a málló emberi testrészektől, szereted a nyomozást, az akciót, a feszültséget és a fordulatos történeteket, akkor mindenképpen ajánlom ezt a sorozatot. Mélyen el tud gondolkoztatni, és ha elkezded, biztos lehetsz benne, hogy le fog kötni. És hidd el, nem minden csak annyi, amennyit első kézből látsz.

 

 

Hasonló bejegyzések

Szólj hozzá!

miszi-inverted-colors2

Havi Miszi

Ha tetszik ez az egész, amit csinálunk, jó hírünk van: tudsz kérni "Havi Miszi"-t, így pedig egyenesen az e-mail fiókodra érkeznek majd havonta a legjobb dolgaink! Mit szólsz?

Legyél Te is Miszis!

Toborzóink nagy valószínűséggel jelenleg is jelentkezéseket olvasgatnak - a Tiéd is nagyon szívesen fogadjuk, ugyanis nemrég tagfelvételt hirdettünk! Keressük az új Misziseket.

A Miszi Online egy online művészettel, kultúrával, kifejezetten irodalommal foglalkozó magazin.

Központi e-mail cím: info@miszi-online.hu

Az oldalon található irodalmi alkotások a Miszi Online szerzőinek saját szellemi termékei (ellenkező jelzés ellenében), azokat szerzői jog védi.