Lezárult (?) a tagfelvétel!

🕔 Olvasási idő:  < 1 perc

Kedves Olvasók, és egyben lehetséges Jelentkezők!

Sokatoknak kellett magyarázkodni, miért tartott ilyen sokáig az egész, miért küldtünk későn reakciót, stb, így ezzel most nem is szeretnék tovább esetlenkedni, csak annyit tennék hozzá: mi sem így terveztük. Aki már korábban is jelentkezett, tudhatja, hogy mindig a lehető leggyorsabban adunk reakciót és nem szeretünk senkit sem megvárattatni. Mivel tudjuk, hogy sajnos ez utóbbi két dolog most nem minden esetben jött össze, ezúton is bocsánatot kérünk az érintettektől.

A két felvételt nyert jelentkezőnek már e-mailben kiküldtük az értesítést néhány napja, a többiek pedig a mai napon kaptak e-mailt a Miszitől, melyben megköszöntük a jelentkezést, és hogy megismethettük, még ha csak egy bemutatkozás erejéig is.

De mit keres ott a címben az a kérdőjel a "Lezárult" után? 
Csapatunk úgy döntött, egy ideig most nem szervezünk tagfelvételt az eddigi háromhoz (2015, 2017 eleje, 2017 közepe) hasonló nagy kampányban, hanem folyamatosan nyitva tartjuk a jelentkezési lehetőséget, mind szerkesztői, mind illusztrátori posztra! Ha pedig bezárulna, az sem hirtelen történne, valószínűleg még hetekkel előtte jeleznénk.
Szóval nyugodtan lehet tovább terjeszteni az igét az ismerősök közt, sőt, egy idő múlva akár újrapróbálkozni is ér – az eddigi kampányos tagfelvételek alatt is jó érzés volt visszatérő nevekkel találkozni!

Minden tagfelvételkor jól esik a szívünknek, hogy mennyi lelkes embert ismerhettünk meg, és hogy mekkora az érdeklődés a mi kis csapatunk iránt. Talán belülről szemlélve még mi sem becsüljük magunkat ennyire. 

Köszönjük a jelentkezéseket!
Miszi Art csapat

Hasonló bejegyzések

Szólj hozzá!

miszi-inverted-colors2

Havi Miszi

Ha tetszik ez az egész, amit csinálunk, jó hírünk van: tudsz kérni "Havi Miszi"-t, így pedig egyenesen az e-mail fiókodra érkeznek majd havonta a legjobb dolgaink! Mit szólsz?

Legyél Te is Miszis!

Toborzóink nagy valószínűséggel jelenleg is jelentkezéseket olvasgatnak - a Tiéd is nagyon szívesen fogadjuk, ugyanis nemrég tagfelvételt hirdettünk! Keressük az új Misziseket.

A Miszi Online egy online művészettel, kultúrával, kifejezetten irodalommal foglalkozó magazin.

Központi e-mail cím: info@miszi-online.hu

Az oldalon található irodalmi alkotások a Miszi Online szerzőinek saját szellemi termékei (ellenkező jelzés ellenében), azokat szerzői jog védi.