Tagfelvétel vége

🕔 Olvasási idő:  < 1 perc

Kedves Mindenki!

Hónap elején a Miszi olyat tett, amit csak nagyon ritkán szokott: tagfelvételt hirdetett. Megújult, kis létszámú szerkesztőcsapatunkat szerettük volna növelni – több mint 40 kalandvágyó egyén pedig jelentkezett is, hogy teljesítse ezt a feladatot.
Köszönjük mindenkinek a jelentkezéseket, egy élmény volt olvasni mindegyiket. Talán néha kicsit nyűgösen kezdtünk neki néhánynak (na jó, nem biztos hogy néha, és az se, hogy csak néhánynak), de a lényeg, hogy tényleg különleges érzés volt ennyi sokféle embert megismerni így, bemutatkozó szövegeken keresztül.
Minden jelentkezőnek (aki még eddig nem kapott) küldünk egy visszaigazoló e-mailt még a mai napon, ha valaki esetleg nem kapott se most, se korábban, jelezze
(info@misziart.com vagy Facebook). A napokban tartunk egy megbeszélést, majd legkésőbb hó végéig értesítjük a felvetteket.

Csináltunk egy kérdőívet, mellyel szeretnénk megtudni néhány dolgot a tagfelvételről: https://goo.gl/forms/1On3xV16x85Kiae43
Összesen 3 kérdésből áll, nem tarthat tovább 1 percnél a kitöltés, mi viszont nagyon hálásak lennénk!

Még egyszer, köszönjük az érdeklődést! Addig is a megszokott formában jelentkezünk tartalmakkat.

Szeretettel,
Miszi csapat

 

 

Hasonló bejegyzések

Szólj hozzá!

miszi-inverted-colors2

Havi Miszi

Ha tetszik ez az egész, amit csinálunk, jó hírünk van: tudsz kérni "Havi Miszi"-t, így pedig egyenesen az e-mail fiókodra érkeznek majd havonta a legjobb dolgaink! Mit szólsz?

Legyél Te is Miszis!

Toborzóink nagy valószínűséggel jelenleg is jelentkezéseket olvasgatnak - a Tiéd is nagyon szívesen fogadjuk, ugyanis nemrég tagfelvételt hirdettünk! Keressük az új Misziseket.

A Miszi Online egy online művészettel, kultúrával, kifejezetten irodalommal foglalkozó magazin.

Központi e-mail cím: info@miszi-online.hu

Az oldalon található irodalmi alkotások a Miszi Online szerzőinek saját szellemi termékei (ellenkező jelzés ellenében), azokat szerzői jog védi.