Üdv az idetévedőknek, a formalitást elhagyva én Nana vagyok, legalábbis (szinte) mindenki így hív.

Budapest mellett egy kisvárosban élek, ahol egy 6 osztályos gimnázium 12.-es tanulójaként koptatom a padot. Jelen pillanatban az elképzelésem az, hogy az érettségi után rendezvényszervezőnek tanulok, de nem az esküvők, hanem inkább a fiataloknak szánt, nagyobb horderejű megmozdulások vonzanak. Ha lehet ezt így mondani, kicsiben már gyakoroltam is a dolgot, mint az iskolám Diákelnöke.
Azt hiszem ez egyértelmű, de azért megemlíteném, hogy kedvelője vagyok a szépirodalomnak, pláne a kortárs verseknek és slameknek. Én magam leginkább novellákat és rövid eszmefuttatásokat, amolyan egypercekeset – meg néha napján cikkeket – írok, de időről időre megpróbálkozom a versekkel is. „Komolyabban” 2011 óta foglalkoztat az írás. Bár előtte is szórakoztattam (főként) magamat az agyszüleményeimmel, az áttörést az hozta meg, amikor egy játék fórumán a fanfic-em viszonylag népszerű lett. – Egyébként a Miszi alapító tagjait is itt és emiatt ismerhettem meg. –  Ezután még kellett pár év, mire valóban megérett a stílusom és ténylegesen épkézláb történeteket tudtam felmutatni, de valójában ekkor vált a szenvedélyemmé.
Szabadidőmben az írás mellett YouTube videózással foglalkozom, csatornámon előszeretettel osztom meg tapasztalataimat és véleményemet, vagy csak igyekszem mosolyt csalni a követőim arcára. Ha a lehetőségeim adottak, előszeretettel játszom is, bár ez (sajnos) most épp a Sims 3-ban és a CS:GO-ban merül ki.
Ha csak tehetem, Pesten tartózkodom, mivel a mai napig megrészegít a város szépsége, illetve a barátaimmal is itt a legkönnyebben megoldható a találkozás. Életem egyik komikuma, hogy az idilli szépség mellett a lepusztult és múlt idéző dolgok is gyönyörködtetnek, ilyen például az urbex is.
Magamról még talán annyit mondanék, hogy minden erőmmel azon dolgozom, hogy egy életerős, mosolygós, pozitív személyiség legyek, aki kész segíteni másokon, de igazán még csak mostanában kezdtem el megtalálni önmagamat és az utamat. Több „poént” pedig nem lőnék le, aki valóban meg akar ismerni, olvasson a novelláim és a gondolatfoszlányaim sorai között, vagy ha kedvet kap hozzá, nézze meg a Youtube csatornámat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük