Kitti Blogja

Macska a főszerepben (5 film)

🕔 Olvasási idő:  3 perc • Képzeljük magunk elé az alábbi szituációt: Dögfáradtan hazaérsz az egésznapos melóból, otthon pedig nem vár senki. Ledobálod magadról a gönceidet, átvedlesz az otthon talált,...

Elolvasom!

5 film, ami megvigasztal nap végén

🕔 Olvasási idő:  2 perc • Nem egyszer, nem kétszer volt már példa arra, hogy nap végén olyan fáradt voltam, hogy előbb nyalogattam volna le a WC pumpát, minthogy mégegyszer...

Elolvasom!

Embertípusok II. – Munkatársak

🕔 Olvasási idő:  2 perc • I. Főnök kis kedvence Sokat lehetne vitatkozni azon, hogy melyik az idegesítőbb: Amikor a Főnök áll a hátad mögött, vagy ha annak a kis...

Elolvasom!
51426782_2064981056883244_320746877765025792_o

Szabó

Kitti

Az alapok:

25

Debrecen

2016 óta Miszis

andreakitti93@gmail.com

Sziasztok! Kitti vagyok, 26 éves, tanár(jelölt).
(HELLO KITTY!)

Magyar irodalmat és nyelvtant, valamint történelmet tanítok (próbálok) általános iskolásoknak és persze annak, aki úgy érzi, szüksége van egy kis plusz odafigyelésre. (Ez itt a reklám helye!)
Engem meglepően későn, tinédzserkorom végén kezdett el érdekelni az írói pálya. Már akkoriban is sokat olvastam, és gyakran éreztem azt, hogy az adott könyvet én nem úgy fejeztem volna be, ahogyan azt az író tette. Sűrűn kerültem olvasási válságba, mikor kerestem egy bizonyos hangulatú könyvet, de egyszerűen nem találtam. Ekkor döntöttem el: “Ha nincs, hát akkor megírom én!”. Természetesen ezt sokkal könnyebb volt eldönteni, mint megcsinálni.
Pályafutásom tehát suttyomban megírt novellákkal kezdődött, amit a szobatársaim értékelték a kollégiumban. A következő lépés már egy blog volt, ahol Yesaya művésznéven (ne kérdezzétek, 17 évesen jól hangzott…) írtam a regényemet, amit fejezetenként pakoltam fel az oldalra. Ez aztán olyan jól sikerült, hogy két “kötetet” is megélt a sztori. Persze közel sem azért, mert annyira jó volt, hanem azért, mert imádtam ezt csinálni. Azóta is nagy álmom, hogy egy népszerű kiadó kiadja a könyveim.

hello@miszi-online.hu

Sziasztok! Kitti vagyok, 26 éves, tanár(jelölt).
(HELLO KITTY!)

Magyar irodalmat és nyelvtant, valamint történelmet tanítok (próbálok) általános iskolásoknak és persze annak, aki úgy érzi, szüksége van egy kis plusz odafigyelésre. (Ez itt a reklám helye!)
Engem meglepően későn, tinédzserkorom végén kezdett el érdekelni az írói pálya. Már akkoriban is sokat olvastam, és gyakran éreztem azt, hogy az adott könyvet én nem úgy fejeztem volna be, ahogyan azt az író tette. Sűrűn kerültem olvasási válságba, mikor kerestem egy bizonyos hangulatú könyvet, de egyszerűen nem találtam. Ekkor döntöttem el: "Ha nincs, hát akkor megírom én!". Természetesen ezt sokkal könnyebb volt eldönteni, mint megcsinálni.
Pályafutásom tehát suttyomban megírt novellákkal kezdődött, amit a szobatársaim értékelték a kollégiumban. A következő lépés már egy blog volt, ahol Yesaya művésznéven (ne kérdezzétek, 17 évesen jól hangzott...) írtam a regényemet, amit fejezetenként pakoltam fel az oldalra. Ez aztán olyan jól sikerült, hogy két "kötetet" is megélt a sztori. Persze közel sem azért, mert annyira jó volt, hanem azért, mert imádtam ezt csinálni. Azóta is nagy álmom, hogy egy népszerű kiadó kiadja a könyveim.

Tanulmányok
  • Budapesti Corvinus Egyetem
    • Szociológia BA
  • Szegedi Deák Ferenc Gimnázium
    • Angol-magyar két tanítási nyelvű osztály
Szakmai tapasztalatok
  • At Home Budapest - Online Marketing Asszisztens
  • Google Talent Camp 2018
  • Cvonline.hu - Marketing Gyakornok
  • Panda Promotions - Értékesítő, promóter

Portfólióm

Írj nekem!