miszi-sima.png

felvételi

Hátralévő idő:

Kommunikációs Feladat

Az itt található feladatok megoldására összesen 15 perced van. Ezt a fenti (jobb felső sarok) számlálóval tudod végigkövetni.
Jó munkát! 🙂 Ha bármi hibát tapasztalnád a felülettel kapcsolatban, légyszí, csinálj screenshot-ot/képernyőmentést, és úgy küldd el nekünk!

Gyúrós Kitty

Egy tagfelvételes jelentkező, név szerint Gyúrós Kitty, nem küldte vissza a kérdőívét és portfólióját a megadott határidőre. Bár a határidők betartását komolyan vesszük, szokásunk ilyenkor rákérdezni, akadt-e valami technikai probléma, vagy igazából bármi egyéb, ami megakadályozhatta őt a visszaküldésben.
A Te feladatod, hogy írj Gyúrós Kittynek a fentiek alapján egy e-mailt! (A "Küldés" gomb lenyomásával az üzenetet megkapjuk, de ez az oldal nem tűnik el.)

Feladó: András Adél [andrasadel@miszi-online.hu]

Inuasa

Az Inuasa* nevű (fiktív) magyar alternatív, indie zenakar tavaly kezdte meg pályafutását, költői, magas irodalmi igénnyel megírt dalszövegeiknek hála azonban népszerűségük hamar kezdett felfelé ívelni - még azonban az országos ismertség előtt vannak, így látunk esélyt arra, hogy egy írásos interjút adjanak nekünk (ahogy ez pár éve is történt a Bagossy Brothers Company esetében).
Írj egy üzenetet az Inuasa* zenekarnak, melyben arról érdeklődsz, adnának-e egy kb. 10 kérdésből álló írásos interjút a Miszi Online-nak! (Magát az interjúkérdéseket nem kell megírnod.) Írd le azt is, hol/hogyan keresnéd fel őket!
*A zenekar neve nagyon hasonlít egy anime címére, de ez ne zavarjon össze!)
(A "Küldés" gomb lenyomásával az üzenetet megkapjuk, de ez az oldal nem tűnik el.)