miszi-sima.png

felvételi

Hátralévő idő:

Rendezvényszervező Feladat

Az itt található feladatok megoldására összesen 15 perced van. Ezt a fenti (jobb felső sarok) számlálóval tudod végigkövetni.
Jó munkát! 🙂 Ha bármi hibát tapasztalnád a felülettel kapcsolatban, légyszí, csinálj screenshot-ot/képernyőmentést, és úgy küldd el nekünk!

Játék

Az egyik Miszi tagunk, Kinga kapcsolatai révén lehetőségünk nyílt még a hivatalos nyitás előtt nagyon baráti áron kipróbálni a most nyíló 'ZsPan' VR játékparkot. Nem tököltünk, hamar eldöntöttük, hogy a következő csapatépítőnket ide fogjuk szervezni: a csapat egészen pontosan a Június 11-ei dátumot szavazta meg délután 3 órás kezdettel, ekkor 6 fő érne rá elmenni.
Mint rendezvény felelős, a fentiek alapján írj a ZsPan VR játékparknak egy e-mailt, amiben időpontot foglalsz a Miszi csapatépítőjére!

Tárgy: Időpontfoglalás csapatéőítő programra

Üzenet:
Kedves ZsPan Csapat!

Baka Máté vagyok, a Miszi csapatának tagja. Talán már hallottatok rólunk, közös ismerősünk, X. Kinga tagunk ajánlott nekünk Titeket.
Szeretnénk a következő csapatépítő programunkat Hozzátok szervezni. A megfelelő időpont június 11., 15 óra lenne, hat fővel. Tudtok minket így fogadni?

Üdvözlettel:
Baka Máté
Miszi

Lábujj

Hamarosan megrendezésre kerül a XVRSI. alkalommal az éves Közép-Európai Lábujjverseny, melyen a Miszi Online csapata rendszeresen indul, és immáron csaknem 9 éves fennállása óta eddig minden évben el tudta hozni az első helyért járó trófeát, az Arany Nagylábujjat, amihez - a hírnéven és dicsőségen kívül - egy petőfitelepi hosszúhétvége is jár korlátlan házi pizzával.
Az esemény három nap múlva lesz, azonban a megszokottnál jóval kevesebb aktivitás és lelkesedés öleli körül. A fentiek alapján írj egy emlékeztető és egyben lelkesítő bejegyzést a Facebook csoportunkba, hogy képben legyenek az emberek az eseménnyel kapcsolatban, és hogy minél többen vegyünk részt!

Sziasztok Miszisek!
Mint tudjátok, három nap múlva újra itt van az éves Közép-Európai Lábujjverseny, amin idén is (már kilencedik alkalommal!) tervezünk részt venni. Kérlek benneteket, tartsátok észben, hogy idén is esélyünk legyen az Arany Nagylábujjra! A verseny nem tét nélküli, az első helyezés mellé egy petőfitelepi hosszúhétvége is jár korlátlan házi pizzával, ami kétség nélkül nagy élmény lenne mindannyiunk számára!
Részvételekre feltétlenül számítok!