Szia, Máté!

Tudjuk: nagyon hosszú a tagfelvételes procedúránk. Cserébe ebben a fázisban már szeretnénk kicsit exkluzívabbá tenni a dolgkat, ezért is hoztuk létre ezt a személyre szabott oldalt.
A következőkben mindent megtudhatsz, ami a Miszis felvételi utolsó fázisában szükséges. A feladatok teljesítésére 10 napod van, az oldal legalján egy visszaszámlálót is találsz. Köszi, hogy eddig velünk voltál, és sok sikert kívánunk a továbbiakban is!

Beszélgessünk!

KÉSZ

Próba bejegyzés

KÉSZ

Választható feladat

KÉSZ

Hányan jutottak el idáig?

Összes jelentkező
60
Előszűrésen továbbjutott
20
2. körbe továbbjutott (kérdőív + portfólió)
7
3. körbe továbbjutott (ahol most vagy)
3

Az új kaland első részeként egy interaktív beszélgetésre hívunk téged. Valószínűleg nem lesz nagy meglepetés, de az előző körben kapott kérdőív egy sablon volt, amit minden második körös jelntkező megkap. Ezzel ellentétben most névreszóló kérdéseket tett fel tagfelvételes csapatunk. Lejjebb pedig akár Te is kérdezhetsz tőlünk! Természetesen, ha Te kérdezel, arra igyekszünk minél hamarabb válaszolni, és nem csak a következő döntés e-mailjével kapsz választ. 🙂
Azok a kérdések, melyekre válaszoltál, el fognak tűnni, miután elolvastuk a válaszod - ezzel próbálunk egyfajta visszaigazolást adni.
Az előző kör kérdőívénél a sztorizást részesítettük előnyben, itt nyugodtan lehetsz rövid és lényegretörő!

Beszélgessünk!

#miszisleszek

Flór kérdezi:

1. Van elképzelésed már arról, hogy milyen irányba szeretnél menni az orvosi szakterületen belül?
Kérdés kitöltve, megnéztük!
2. Milyen rendezvényeket szerveztél eddig, illetve a prevenciós programok pontosan mit takarnak?
Kérdés kitöltve, megnéztük!
3. Ki vagy Te most?
Kérdés kitöltve, megnéztük!
4. Milyen ízű volt a lángos, amit akkor ettél?
Kérdés kitöltve, megnéztük!

Panni kérdezi:

1.) Mit gondolsz, milyen szerepet töltesz be általánosságban kisebb-nagyobb közösségekben, és ez hogyan mutatkozna meg a Miszin belül?
Kérdés kitöltve, megnéztük!
2.) Hogyha nem a medikusi pályát választod, milyen más lehetőség vetődött volna még fel? Végül miért pont erre esett a választásod?
Kérdés kitöltve, megnéztük!
3.) Miért félsz a kutyáktól? 😞
Kérdés kitöltve, megnéztük!
+1: Nekem is van egy meghatározó gyerekkori lufis élményem, egy kék uszkárról, aminek nem szabadott megnyomni az orrát, különben szétesett. Természetesen én szisztematikusan piszkáltam, hogy aztán újra és újra mehessünk vissza a bohóchoz, mert a végén mindig elsírtam magam. Ez igazából nem kérdés, csak fontosnak tartom, hogy megosszuk egymással a traumáinkat.
Kérdés kitöltve, megnéztük!
letöltés

Tibi kérdezi:

1. Milyen egyetemi szervezetben/szervezetekben vagy benne? pl. HÖK, szakkoli, vagy mikre kell gondolni?
Kérdés kitöltve, megnéztük!
2.) Mondj egy felesleges, random információt! (A kérdőívedben írtad, hogy rengeteg ilyet tudsz.)
Kérdés kitöltve, megnéztük!

Neked is van kérdésed?

Máté kérdezi:

Próbabejegyzés

#miszisleszek

Mi következik most? Hamarosan elkészül életed első Miszis cikke. Mégpedig Te fogod elkészíteni (meglepetés!). De mit is jelent ez pontosan? Adunk neked egy témát, meg egy szerkesztési úmutatót (ami alapján mi is dolgozunk), neked pedig ezek segítségével össze kell állítanod egy bejegyzést!
Ha felveszünk a Miszibe, ez a bejegyzés már élesben is rögtön megjelenhet friss újonc profilodon.
Fontosnak tartjuk elmondani, hogy ez ismét személyre szabott feladat.

Íme a feladat!

Bejegyzés témája: A feladat során egy képzelt szituációról kell cikket írnod. Adott egy este egy – vagy több – üveg borral és pár olyan barátoddal, akik valamilyen formában írónak vallják magukat, kötődnek az irodalomhoz. Régóta formálódik benned az ötlet és igény egy online működő kulturális-irodalmi magazin kapcsán, de egészen eddig nem mertél senkinek sem beszélni róla. Ezúttal viszont az alkoholtól fűtve akaratlanul is kibukik belőled az ötlet, amit nem várt lelkesedés fogad – olyannyira, hogy azonnal meg is választanak főszerkesztőnek. Rengeteg előkészület, befektetett idő és energia árán elindul a weboldal, és sikeresnek mondható pályát fut be az évek során. Sokan kérdezik tőled, hogyan vált ennyire gyümölcsözővé a munkád, te pedig ezen felbuzdulva megalkotod a saját kezdő bloggereknek és íróknak szánt tippekből álló listád, bepillantást engedve valamennyire egy ilyen magazin belső működésébe.
Hogyan és miért kezdtél bele? Mit gondolsz, mik a megfelelő és elengedhetetlen komponensek? Milyen nehézségek akadhatnak, és hogyan lehet kiküszöbölni őket? Milyen tanácsokat adnál a magas színvonal elérésének érdekében? Mi szerinted egy ilyen megmozdulás elemi indíttatása, amit nem szabad elhagyni útközben sem? Miért fontos, hogy legyenek ehhez hasonló platformok, hogyan bátorítanál másokat? Mi a „tanulság”?

Szerkesztési útmutató:
Kattints ide! (Fenti menüből is elérhető)

Mit értünk "bejegyzés" alatt: A Misziben gyakran 2 csoportként beszélünk tartalmainkról: vannak a szépirodalmi alkotások (versek, novellák stb.), és blogos tartalmak. Bár a "bejegyzés" egy összefoglaló szó, általában utóbbira értjük. Ide tartoznak a művészet, irodalom, kultúra témakörökben írt cikkeink, az íróknak szóló bejegyzéseink, valamint a személyesebb hangvételű posztjaink. Alapvetően a szépirodalmi vonalra fókuszálunk, de mivel most az a cél, hogy a tagfelvétel okán szülessen egy tartalom, úgy gondoltuk, próbafeladatnak ilyet adunk.

Bejegyzést hozzáadni - és később szerkeszteni - a lenti kék gombra kattintva tudsz, vagy a fenti menüsor "Bejegyzés szerkesztése" opciójával. Nem muszáj egyben egyszerre megírnod. Ha úgy érzed, még ránéznél később, kattints a "Mentés vázlatként" gombra. Mi addig nem nézünk rá, amíg nem mented le végelgesen a "Küldés áttekintésre" gombbal.

Belépéshez szükséges felhasználóneved: bakamate

Belépéshez szükséges jelszavad: mosómedve-mate123456

Választható tesztek

#miszisleszek

Emlékszel még arra, hogy a jelentkezéskor megadtál feladatköröket, amik érdekelnének a csapaton belül? Ezeket adtad meg: Rendezvényszervezés, Kommunikáció, Közösségi média.
Hoztunk mindegyik feladatkörből egy-egy teszt feladatok: ezek mind olyan teendők lesznek, amikkel rendszeresen találkoznál, ha Miszisként ehhez kapcsolódó pozíciót kapnál.

Lent minden bejelölt terület feladatai megjelenik, neked viszont csak EGYET kell választanod, amelyik a legszimpatikusabb. Ez egyelőre csak a tagfelvétel része, nem határozza meg előre, hogy a Misziben ezzel fogsz-e foglalkozni.
Miután kiválaszottál egy feladatot, a többinek már nem tudsz nekikezdeni, a választott feladatot pedig - a választás után - megadott időd (feladattól függően 10, 15 vagy 20) perced lesz elvégezni!
Ahogy az e-mailben is írtuk, az összes mostani teendő teljesítésére (beszélgetős rész, próbacikk, és ez a választható rész) 10 napod van, ezen belül bármikor elkezdheted ezt az időkorlátos tesztfeladatot.

Választható feladatok

Rendezvényszervezés

Ha ezt a feladatot választod, időpontot fogsz foglalni a Miszi számára egy helyre, valamint írni fogsz egy rövid kedvcsinálót, beharangozót a Facebook eseményhez.
Háttértudás és eszközigény nem szükséges, a szövegeket egy egyszerű szövegdobozban kell megírnod.

Időkeret: 15 perc

Választható feladat elvégezve!

Közösségi média

Ha ezt a feladatot választod, a Miszi közösségi oldalaival kapcsolatban fogsz kreatívkodni: megadunk Facebookra és Instagram szánt bejegyzéseket, ezekhez kell caption-öket, leírásokat kitalálnod és képeket válogatnod.
Eszközigény, és háttértudás nem szükséges, a választható képeket is megadjuk, a feladatnak nem része a képszerkesztés. A leírásokhoz szövegdobozokat kapsz ezen a weboldalon belül.

Időkeret: 10 perc

Választható feladat elvégezve!

Írások értékelése

Ha ezt a feladatot választod, adunk néhány rövidebb írást, amit véleményezned kell.
Nincs eszközigény, kapsz egy szövegmezőt itt a weboldalon, felette az írással, oda tudsz gépelni, mást nem kell majd használnod. Háttértudást nem igényelnek az írások, Miszis szerzők darabjait kapod majd.

Időkeret: 15 perc

Profilkép feltöltése

Ha van dolog, ami egyáltalán nem kötelező, az ez lenne. De ha töltesz fel profilképet, beállítjuk a profilodhoz, így teljes értékűen beleélheted magad a Miszis létbe, és meg fog jelenni a próba bejegyzésnél és a választható feladatnál is. ☺️

Feladatok befejezéséig hátralévő idő

  • 00Nap
  • 00Óra
  • 00Perc
  • 00Másodperc
  • 00Nap
  • 00Óra
  • 00Perc
  • 00Másodperc
Ha mindhárom feladattal (beszélgetés, próba bejegyzés, feladatkörös teszt) elkészültél, akkor már nincs több dolgod, nem kell külön szólni utána. Ha bármi probléma adódna, kérdésed lenne, valami nem működik, valamit nem értesz, nyugodtan keress meg minket, akár a beszélgetős feladat végén lévő "Neked is van kérdésed?" résznél, akár e-mailben a már szokásos címen (szucspanni@miszi-online.hu)!
Már nagyon várjuk a munkáid!
Üdvözlettel,
a Miszi Online tagfelvételes csapata