miszi-sima.png

felvételi

Hátralévő idő:

Rendezvényszervező Feladat

Az itt található feladatok megoldására összesen 15 perced van. Ezt a fenti (jobb felső sarok) számlálóval tudod végigkövetni.
Jó munkát! 🙂 Ha bármi hibát tapasztalnád a felülettel kapcsolatban, légyszí, csinálj screenshot-ot/képernyőmentést, és úgy küldd el nekünk!

Játék

Az egyik Miszi tagunk, Kinga kapcsolatai révén lehetőségünk nyílt még a hivatalos nyitás előtt nagyon baráti áron kipróbálni a most nyíló 'ZsPan' VR játékparkot. Nem tököltünk, hamar eldöntöttük, hogy a következő csapatépítőnket ide fogjuk szervezni: a csapat egészen pontosan a Június 11-ei dátumot szavazta meg délután 3 órás kezdettel, ekkor 6 fő érne rá elmenni.
Mint rendezvény felelős, a fentiek alapján írj a ZsPan VR játékparknak egy e-mailt, amiben időpontot foglalsz a Miszi csapatépítőjére!

Feladó: Szamosvári Bence [szamosvaribence@miszi-online.hu]

Lábujj

Hamarosan megrendezésre kerül a XVRSI. alkalommal az éves Közép-Európai Lábujjverseny, melyen a Miszi Online csapata rendszeresen indul, és immáron csaknem 9 éves fennállása óta eddig minden évben el tudta hozni az első helyért járó trófeát, az Arany Nagylábujjat, amihez - a hírnéven és dicsőségen kívül - egy petőfitelepi hosszúhétvége is jár korlátlan házi pizzával.
Az esemény három nap múlva lesz, azonban a megszokottnál jóval kevesebb aktivitás és lelkesedés öleli körül. A fentiek alapján írj egy emlékeztető és egyben lelkesítő bejegyzést a Facebook csoportunkba, hogy képben legyenek az emberek az eseménnyel kapcsolatban, és hogy minél többen vegyünk részt!