Szerkesztőt keresünk!Ha a fenti kérdésekre zömében "igen" választ adtál, várunk Téged a csapatba!

Mi az a Miszi?

Mi vagyunk a Miszi. Egy kreatív, művészi jellegű oldal, és egy néha lelkes csapat. Célunk az oldallal, hogy bemutassuk saját alkotásainkat (versek, novellák), közzétegyünk érdekes blogbejegyzéseket és cikkeket, és egyéb kreatív projekteket csináljunk, amiket szívvel-lélekkel tálalhatunk reményeink szerint minél szélesebb közönségnek.

Őszinte lelkesedést és alkotási vágyat vegyítünk csapatmunkával, "többé válni" akarással

Grandiózusnak tűnő, hosszútávú célunknak azt tűztük ki, hogy egy kicsit modernebbé, fiatalok számára is elérhetővé tegyük az irodalmat.
Mindezek felett nagyon fontosnak tartjuk, hogy létrehozzunk egy egyedi "Miszis" hangulatot, és egy sajátos atmoszférát, egyfajta varázst adjunk az oldalnak. Nagyon fontos ugyanis, hogy a Miszi nem csak egy szerkesztőség, hanem egy igazi baráti kör, egy szerető család is.


Mit csinál egy Miszis szerkesztő?


Miért lesz jó neked a Misziben?


Jelentkezés

Ha érdekel a dolog, az alábbi űrlapon keresztül tudsz jelentkezni hozzánk. Így első körben csak egy bemutatkozást kérünk tőled. Szívesen olvasunk regényeket – egy-két mondatból nem sokat fogunk megtudni rólad! 🙂 Ha szimpatikusnak találunk a bemutatkozásod alapján, egy héten belül megkeresünk a továbbiakkal.

Jelentkezési határidő: Február 24. (Vasárnap)

[wpforms id=”3792″]

A jelentkezés elküldésével kijelentem, hogy elfogadom az ide kattintva olvasható adatvédelmi tájékoztatót.

Gyere, gyarapítsd Te is a mosómedvék csapatát, és öregbítsd a #rakunizmus hírnevét!
Csatlakozz a Miszihez!