Kezdődhet

Valami

izgalmas.

Görgess lejjebb! ▼

▼ húzd lejjebb! ▼

alkotás

kreativitás

fejlődés

barátok

rosé fröccsök

alkotás

kreativitás

fejlődés

barátok

rosé fröccsök

Üdvözöl a Miszi!

Hallottad, hogy épp új csapattagokat keresünk? 🙂

29830515_10211727477090102_568009905_o
A következő pillanatokban kiderítjük, érdekel-e egyáltalán téged ez a lehetőség - ha pedig úgy fest, igen, meg is adjuk az esélyt, hogy elküldd jelentkezésed a Miszi Online csapatába!

Üdvözöl a Miszi!

Hallottad, hogy épp új csapattagokat keresünk? 🙂

A következő pillanatokban kiderítjük, érdekel-e téged ez a lehetőség – ha pedig úgy fest, igen, meg is adjuk az esélyt, hogy elküldd jelentkezésed a Miszi Online csapatába!
29830515_10211727477090102_568009905_o

Tagfelvétel 2020

#miszisleszek

Kezdjük az alapoknál

Mi az a Miszi?

Miszi = 

A Miszi egy csapat, akik a miszi-online.hu oldalt csinálják. És hogy miért csinálják? Mert szeretnének egy valóban modern és fiatalos oldalt létrehozni, ami kreatív írással, amatőr költészettel, irodalommal foglalkozik. Úgy vettük észre, hogy az irodalom és a főleg a legtöbb amatőr, alulról szerveződő megmozdulás nem igazán tud lépést tartani a digitális jelennel.
Ezen szeretnénk változtatni.
Igyekszünk elkerülni önmagunk túl komolyan vételét, és ugyanakkor a blogmagazin szinten is szeretnénk túllépni. 

Célunk, hogy kialakítsuk a minőségi, igényes amatőr költészetet, irodalmat.

Mi történt velünk?

0
Megszületik a Miszi egy online fantasy játék fórumáról, anno még ISZ néven.
0
Két év online ismerettség után nyáron megszerveztük első élő találkozónkat Budapesten, a Margit-szigeten.
0
Elindul első weboldalunk, akkor még egy egyszerű blogspot-os blog ként, nevet váltunk Miszi Art-ra.​
0
A Miszi Art aktív - és addigra inaktívvá vált - tagjai külön folytatják tovább, nagyszabású tagfelvételt tartunk.​
0
Az oldal újraindul Miszi Online néven, sokkal karakteresebben, komolyabb arculattal és célokkal - meg remélhetőleg Veled :)​

Ezek vagyunk mi

Jelenleg 6 aktív szerkesztő keresi társait.

Nóri
Panni
Kitti
Reni
Previous
Next

Nem egy profikból összetoborzott csapat vagyunk. Csak íráskedvelők, akik szeretnének többek lenni. És ugyanakkor, néhány nagyon közeli barát. A Miszin belül nagyon sok barátság (sőt, annál több is) alakult már ki.

Beavatunk a belsős dolgokba

Talán egyértelműen mondhatom, hogy a legfontosabb jövőbeli tervünk az oldal három részre való szegmentálása. Az egykori Miszi Art helyett a "Miszi Online" lesz a főhadiszállás, azon belül pedig három Miszi oldal jön létre:

Miszi Art

Egy hely az irodalmi írásoknak és a művészeti témájú bejegyzéseknek. Ide kerülnek fel a saját írásaink, valamint a Create részlegen alkotott munkák.

Miszi Blog

A személyesebb hangvételű dolgaink helye, a szerkesztőkre, csapattagokra fókulszálva. Az ő gondolatmeneteik, meglátásaik, az őket foglalkozató dolgok összessége.

Miszi Create

Online alkotótér mindenkinek. A hozzánk beküldött írások értékelése zajlik itt, megsképekelve az íróknak és más kreatív egyéneknek szánt tartalmainkkal, interaktív, közösség-építő megoldásokkal.

Csapatépítők, rendszeres találkozók, hol kötöttebb, hol kötetlenebb formában. A Miszisek nem csak csapattársaid, de barátaid is lesznek.
Fejlődési lehetőségek biztosítása, folyamatos támogatás és visszajelzés a munkádra, segítségnyújtás, tanácsadás egyenes újdonsült Miszis barátaidtól.
Akár munkaerőpiacon is hasznosítható ismeretek cikkírásban, tartalommarketingben, közösségi médiában, és ezek határterületein.
Rengeteg mosómedvés tartalom ! ! !
Previous
Next

...és amit Te adhatsz a Miszinek

Miszisnek lenni jó, ezt reméljük, már láthattad – na de mit is csinál pontosan egy Miszis, és mivel lesz több a Miszi valaki által?

Miszisként elsődleges küldetésed az lesz, hogy feltöltsd az oldalra írásaid – legyen szó versekről, novellákról, gondolatsorokról, vagy bármi egyébről, ami irodalom!

Egy belsős felületen szoktuk értékelni és építő megjegyzésekkel segíteni egymás munkáit - itt dől el az is, mi megy ki publikálásra a Miszi Online-ra!

Természetesen bárkitől nyugodtan kérhetsz segítséget és támogatást, akár az oldal technikai dolgaival kapcsolatban, akár pedig csak egy gyors (vagy épp részletesebb) véleményezésről legyen szó.

Úgy gondoljuk, kell valamennyi rendszeresség ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok. Viszont annak a hívei vagyunk, hogy mindenkinek magához kell igazodnia és teljesítenie. Ez azt jelenti, hogy a bejegyzéseket az "egyéni rendszeresség elvén", saját élethelyzetednek megfelelő időközönként kell feltöltened (ez lehet akár heti, kétheti, vagy legalább havi – de egyedi variációkra is nyitottak vagyunk). 
Aki esetleg ezt nem tudja teljesíteni, az Közreműködő vagy Passzív szerkesztő pozícióba kerül, ahonnan bármikor lehetősége lesz visszatérni Aktív Szerkesztő ként.

Amellett, hogy publikálod verseid, novelláid, vagy bármilyen irodalmi munkád, saját blog felületet is kapsz, egyfajta személyes profilt, ahová a Miszi profiljába vágó, de neked tetszó témákról írhatsz cikkeket, bejegyzéseket.

Természetesen inspirációt mindig igyekszünk adni, és az ötletedre is kapsz visszajelzést (illik-e a Miszi profiljába, jó tartalom lehet-e belőle, stb.)

Ahhoz, hogy semmi se álljon a kreativitásod és alkotási vágyad útjába, számtalan technikai segítséget nyújtunk. Admin felületünkön több különböző útmutatót és tanácsot találsz, hogy amit kitaláltál, az a lehető legkirályabb formában meg is valósuljon!

Avagy, mit csinálunk, amikor épp nem írunk és szerkesztünk? Kisebb csapatokra osztva fejlesztjük a Miszi Online-t különböző területeken.

Jelenleg ilyen csapataink vannak, és ezekkel foglalkoznak:

  • Promóciós és marketing csapat: Weboldal szerkesztéssel kapcsolatos feladatok (nem kell programozni, ne aggódj!), stratégiai, tervezési munkák, bejegyzések megosztásában segédkezés.
  • Közösségi média csapat: Tartalomkészítés a Miszi Facebook és Instagram (@miszi_online) oldalára.
  • Kommunikációs csapat: a tagtoborzás, jelentkezőkkel való kommnikáció, valamint a Műhelyes beküldőkkel történő kommunikáció (100%-ig e-mailben, nagyon max Facebook-on és Instán).
  • Illusztrátor csapat: írásainkhoz és cikkeinkhez vizuális anyagok készítése.

Résztvehetsz a jövőbeli projektek tervezgetésében, és remélhetőleg majd a megvalósításban is.

​Néhány ötletünk a jövőre vonatkozóan: matricázás és plakátok készítése, videós montázsok írásokhoz, Utazók Naplója projekt, (nyeremény)játékok szervezése, pályázatok és versenyek szervezése, felolvasó estek, írós szemináriumok szervezése stb.

Természetesen a mostani járványhelyzet miatt az online terveinkre koncentrálunk.

Igen, ez külön pontot kapott – hiszen egy új arcnak puszta jelenléte is rengeteget tesz a csapathoz. Ez az új arc pedig akár Te is lehetsz. 😉

Mindig imádjuk az újoncokat: felpezsdítitek az állóvizet, új életet hoztok a csapatunkba, még több lehetőséget nyittok meg, hogy új élményeket és barátokat szerezzünk.

A kiválasztás, azaz a tagfelvétel egy verejtékes munka, rengeteget szoktunk gondolkozni azon, kit látnánk szívesen magunk közt. Épp emiatt, nagyon boldogok vagyunk, ha már megszületett a döntés, és azt látjuk, hogy az újdonsült Miszis jól beilleszkedik, és élvezi a dolgot.

A Miszi és a járványhelyzet

Bár a fenti leírásokban több helyen is szóba kerül a kisebb-nagyobb találkozóink és csapatépítőink jelentőssége, ezekről a jelenlegi helyzetben felelősségteljesen lemondunk, és videóhívásokkal igyekszünk pótolni a találkozók élményeit.

Jelentkezés

Itt az idő!

Már csak egy dolog van hátra

Itt az idő, hogy Te is részese légy!
Mindehhez csupán egy kötetlen bemutatkozásra és egy darab, tetszőlegesen kiválasztott alkotásodra lesz szükségünk első körben.

Szűcs Panni

Szűcs Panni

Tagfelvétel vezető

Ő fog foglalkozni a tagfelvétel ügyes-bajos dolgaival, és Veled is ő fog kommunikálni, ha jelentkezel!
Csapattagunk már nagyon várja, hogy elolvashassa jelentkezésed! 🙂

Kérdésed van? Itt elérsz minket: hello@miszi-online.hu
Ha pedig jelentkeztél, már csak nekem van egy dolgom: hogy megköszönjem neked, hogy időt szántál a csapatomra, és hogy ennek az egész "valaminek" a része szeretnél lenni! 🙂

Reméljük, hamarosan téged is a csapat tagjaként köszönthetünk!
Üdvözöl,
Lázár Tibor, Team Manager