Támogasd Te is a Miszit!

A Miszi egy önkéntességen alapuló szervezet: tagjaink és közreműködőink magánéletükhöz, polgári foglalkozásukhoz és/vagy tanulmányaikoz igazodva szánnak munkaórákat a Miszis vállalt feladataik ellátására, amelyért a csapat egyetlet tagja sem kap juttatást. Ahogy a tagfelvételes promóciós oldalunkon is fogalmazunk: “Tiszta lelkesedésből, önkéntességből, a művészet szeretetéből csinálunk mindent, amit valaha is csinálni fogunk”.

Ezután már tejesen jogosan merülhet fel a kérdés: 

Akkor miért van támogatás oldal?

Sajnos nem hogy nyereséget ne termelnénk a Miszivel, de – egyéb források híján – saját pénztárcánkból áldozunk az oldal fenntartására, és a Miszivel kapcsolatos szervezkedésekre.
Ezt eddig is megoldottuk, viszont egy kis segítséggel sokkal jobban tudnánk fókuszálni a szimpla “fenntartás” helyett a “fejlődésre”, az új dolgok és ötletek kipróbálására, megvalósítására, melyeknek Ti magatok is szemtanúi is lehettek majd!

Hogyan tudsz támogatni minket?

Ha tetszik, amit csinálunk, és szeretnél te is részese lenni a Miszi sikerének, akkor a Patreon rendszerén keresztül tudsz minket havi szinten támogatni (a támogatás bármikor lemondható).

Jelenleg egy, három egy tíz dolláros csomagokban fogadjuk támogatásaitokat – ezek jelenlegi árfolyamon 300, 900, és 3000 forintnyi összegeknek felelnek meg.

Támogatóink minden hó végén megkapják költségvetési adatainkat, melyben elszámolunk azzal, melyik támogatás pontosan mire lett fordítva.

Támogatáshoz kattints az alábbi gombra!

Vagy látogasd meg a következő weboldalt: https://www.patreon.com/miszi

Mire használnánk fel támogatásod?

Miszis szerkesztőként legfontosabb küldetésed az lesz, hogy bejegyzéseket készíts irodalom, művészet, vagy tágabb értelemben, kultúra témakörökön belül. Természetesen inspirációt mindig igyekszünk adni, és az ötletedre is kapsz visszajelzést (illik-e a Miszi profiljába, jó tartalom lehet-e belőle, stb.)

Ahhoz, hogy semmi se álljon a kreativitásod és alkotási vágyad útjába, számtalan technikai segítséget nyújtunk. Admin felületünkön több különböző útmutatót és tanácsot találsz, hogy amit kitaláltál, az a lehető legkirályabb formában meg is valósuljon!

Úgy gondoljuk, kell valamennyi rendszeresség ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok. Viszont annak a hívei vagyunk, hogy mindenkinek magához kell igazodnia és teljesítenie. Ez azt jelenti, hogy a bejegyzéseket az "egyéni rendszeresség elvén", saját élethelyzetednek megfelelő időközönként kell feltöltened (ez lehet akár heti, kétheti, vagy legalább havi - de egyedi variációkra is nyitottak vagyunk). 
Aki esetleg ezt nem tudja teljesíteni, az Közreműködő vagy Passzív szerkesztő pozícióba kerül, ahonnan bármikor lehetősége lesz visszatérni Aktív Szerkesztő ként.

A bejegyzések írása mellett fel tudod tölteni saját irodalmi alkotásaidat is - legyen szó versekről, novellákról, gondolatsorokról, vagy bármi egyébről, ami irodalom!

Egy belsős felületen szoktuk értékelni és építő megjegyzésekkel segíteni egymás munkáit - itt dől el az is, mi megy ki publikálásra a Miszi Art-ra!

Avagy, mit csinálunk, amikor épp nem írunk és szerkesztünk? Kisebb csapatokra osztva fejlesztjük a Miszi Online-t különböző területeken.

Jelenleg ilyen csapataink vannak:

  • Lektor: Bejegyzések formai ellenőrzése, korrigálása
  • Közösségi Média: a Miszi Facebook és Instagram oldajának kezelése
  • HR: a toborzás és kiválasztás - azaz a tagfelvétel - intézése.
  • Promóció: tartalmaink terjesztése Facebook csoportokban, külön erre a célra készített Miszis profillal
  • Műhely: a látogatók beküldött írásainak kezelése, értékelése, vagy értékelésre való buzdítás
  • Illusztrátor: grafikai elemek, illusztrációk készítése

Mindemellett résztvehetsz a jövőbeli projektek tervezgetésében, és remélhetőleg majd a megvalósításban is.

​Néhány ötletünk a jövőre vonatkozóan: matricázás és plakátok készítése, videós montázsok írásokhoz, Utazók Naplója projekt, (nyeremény)játékok szervezése, más írók segítése, pályázati lehetőségek, stb.